Sposób przygotowania

Mortadelę pokrój na kawałki boczek potnij w kostkę. Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na oleju. Pokrojone wędliny i zeszkloną cebulę zmiel w maszynce. Dodaj ketchup, szczypiorek, sól i pieprz do smaku, dobrze wymieszaj. Farsz wykładaj na wycięte z ciasta krążki, dokładnie zlep brzegi. Ugotuj w osolonym wrzątku. Podawaj polane usmażone na maśle cebulą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a takim farszem pierogów nie jadłam.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przyznam się ,ze ciekawe połączenie ,którego niepróbowałam
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przyznam się ,ze ciekawe połączenie ,którego niepróbowałam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł, muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł, muszę wypróbować
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo pomysłowe nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    fajny pomysł na farsz
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    coś nowego...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    warte zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    warte zrobienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Naprawd? wy?mienite!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    oj muszą być pyszne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !