Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w drobną kosteczkę i mieszamy z drobno posiekanym koperkiem. Ciabattę kroimy w kromki i smarujemy olejem. Następnie na patelni grillowej podsmażamy kromkę od strony posmarowanej olejem i w międzyczasie smarujemy drugą stronę kromki. Z drugiej strony też rumienimy. Podgrzane kromki nacieram ząbkiem czosnku i nakładamy pokrojone ogórki. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    i tanie:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    smaczny minimalizm:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowa i pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !