Sposób przygotowania

Mozzarelle pokroić w plastry o grubości 0,5 cm. Każdy plaster pokroić na 4 części. Rozgrzać oliwę na patelni. Rozmieszać jajka z odrobiną soli. Mozzarellę maczać w jajku następnie panierować w bułce tartej i smażyć z obu stron na zloty kolor.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Po prostu boskie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    lubie ,mozzarelle więc na pewno spróbuje:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    już robiłam, dobre
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam , lubię tez oscypka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękny przepis;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie ,mozzarelle więc na pewno spróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !