Sposób przygotowania

Pietruszkę z chilli, solą i czosnkiem rozdrobnić jak najmocniej. Makaron ugotować al dente, odlać 100 ml wody z gotowania, dodać do niej rozdrobnione przyprawy, oliwę i zagotować. Wymieszać z makaronem. Posypać startym parmezanem i wymieszać. Przestudzić, dodać pokrojone w kostkę pomidory.Podawać na zimno! Posypać pestkami dyni. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi to byc pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się bardzo smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny i smaczny
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Extra przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emfilka

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    swietny
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jaki apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i danie gotowe..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !