Sposób przygotowania

Palmę rozpuścić i lekko przestudzić. Sypkie składniki wymieszać. Dodać do nich roztopioną palmę, kefir, jajko i dżem. Dokładnie wymieszać łyżką. Foremki do muffinek wysmarować tłuszczem i oprószyć mąką, napełnić ciastem do 2/3 wysokości. Piec ok.25 minut. Przepis na 18 muffinek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubię posmak ananasa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    na pewno bardzo smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muffinki ładnie Ci wyrosły.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    pychota!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    pychota!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Czekolada, ananas i kokos- świetna kombinacja smaków :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też mi się podoba to połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !