Sposób przygotowania

Część ogórków pokroić w cienkie plasterki, resztę w grube plastry, które następnie przekroić na połowę. Paprykę razem z serem brie pokroić w cząstki. Paluszki krabowe (lub kabanosy) pokroić w grube ukośne plastry. Cebule pokroić w cząstki. Ser rozetrzeć z jogurtem. Pastą posmarować krakersy. Ułożyć je na talerzu, a następnie na każdy krakers ułożyć po kawałku paluszka krabowego i wędliny. Przybrać ogórkiem. Na szpadki ponabijać po kawałku papryki, cząstkę ogórka i cebuli lub po cząstce sera, plasterek ogórka i pomidora. Koreczki ułożyć obok krakersów. Ewentualnie całość oprószyć solą.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !