Sposób przygotowania

1. Warzywa oczyść i opłucz. Pory pokrój w ukośne plasterki, paprykę w kostkę, kalarepkę na zapałkę, pieczarki w plasterki. Czosnek posiekaj. Na patelni rozgrzej połowę oleju, włóż warzywa i grzyby, smaż, mieszając, 5 min.
2. Na drugiej patelni rozgrzej resztę tłuszczu, włóż mięso i smaż, mieszając 15 min. Dodaj do warzyw, dopraw paprykami, curry, pieprzem, sosem sojowym i chili. Smaż jeszcze 15 min mieszając. Przed podaniem posyp posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    zdrowy i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !