Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz białek i soli wymieszać mikserem. Ubić białka z solą, dodać ostrożnie do ciasta, delikatnie wymieszać. Odstawić na kilka minut. Smażyć nazłoto w gofrownicy.

Z tej porcji wychodzi ok 15 gofrów.

Przepis nie pamiętam skąd zaczerpnięty, jednakże służy u mnie w domu już od kilku lat i nigdy mnie nie zawiódł.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajnie że bez cukru
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    oj już dawno nie jadłam gofrów,trzeba zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    gofry light :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , bez cukru też dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !