Sposób przygotowania

żółtka ubijamy z cukrem dodajemy ubijamy osobno białka delikatnie łączymy i dodajemy maka z proszkiem do pieczenia Biszkopt pieczemy 45 minut w 170 stopniach przestudzony kroimy na połowę
margarynę miksujemy z cukrem dodajemy mleko w proszku i miksujemy wychodzi masa ta masa przekładamy biszkopt i na biszkopt kładziemy morele z puszki w kostkę pokrojone i zalewamy galaretka tężejąca

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pyszniutkie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    i łatwe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Ale tu u Ciebie słodko tyle pysznych ciast

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !