Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, żeby zeszła skórka i podzielić na ćwiartki. Cebulę pokrajać w plastry. Układać w słoikach warstwami na przemian pomidory i cebulę.
Wodę, cukier, sól i ocet zagotować i dodać 200g żelatyny.Wymieszać.
Zalać pomidory i gotować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    faktycznie fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis ,nie praktykowałem tak !
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawa jestem jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !