Sposób przygotowania

Grzyby zamoczyć a potem ugotować w tej samej wodzie , a nawet możemy ugotować te grzyby z kawałkiem cebuli tylko pokrajanej , miękkie grzyby wyjąć , pokroić w paski a wywar odcedzić. Kapustę pokroić zalać wywarem z grzybów , dodać tłuszcz zagotować , Przykrywamy pokrywką . Następnie zdjąć pokrywkę i gotować jeszcze 50 minut. w połowie gotowania dodajemy ziele angielskie , słoninę pokroić w kostkę i częściowo stopić i wyjąć na talerz, cebulę obrać pokroić w kostkę podsmażyć , dodać mąkę razem zasmażyć połączyć kapustę z grzybami i skwarkami , zagotować i doprawić .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !