Sposób przygotowania

Patisony umyć i przekroić.Do słoika wsypać łyżkę przyprawy do marynowania i włożyć patisony.Zalewę sporządzić z wody i octu w stosunku 2:1,doprawić cukrem i solą do smaku.Patisony zalać zalewą i gotować w garnku z wodą ok.20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię patisony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !