Sposób przygotowania

Ziemniaki należy ugotować w mundurkach. Ostudzić, obrać i pociąć na grube plastry. Marchew umyć i pokroić w plasterki. Groszek opłukać. Białą część pora pociąć na krążki. Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w plasterki. Dusić wszystko razem pod przykryciem 10 minut. Przyprawić do smaku i dodać pokrojone ziemniaki, wymieszać.Twaróg utrzeć z kremówką, wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i przyprawić do smaku. Podać w osobnej miseczce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dopisuj słowo do tytułu, co z ...?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !