Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, posypać kucharkiem i przyprawą kebab-gyros i odstawić na 1 godzinę do lodówki. Pieczarki podsmażyć na oleju, przyprawiając je solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną cebulkę. Na dno naczynia żaroodpornego dać mięso, potem pieczarki, na to marchew startą na najdrobniejszych oczkach tarki jarzynowej. Na koniec polać majonezem wymieszanym ze śmietaną. Zapiec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut. Podawaćz ryżem lub ziemniakami na obiad lub samo na kolację :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie,pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !