Sposób przygotowania

Z wiśni odcisnąć sok. Na 1 szklankę soku dać 1,5 szklanki cukru. Trochę pogotować, wlać w słoiczki i pasteryzować ok 10 minut. Syrop jest dobry np. do polania lodów lub rozcieńczony z wodą do picia.

Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cenniejszy od złota
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cenniejszy od złota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    dobrze taki wyciagnac zima
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    na zimę super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !