Sposób przygotowania

Marchew umyć obrać, pokroić w plasterki. W rondlu rozgrzać masło, wrzucić pokrojone marchewki, podsmażyć. Następnie dodać koncentrat pomidorowy, bulionetkę, odrobinę wody, przyprawy i gotować pod przykryciem około 15 minut od czasu do czasu mieszając. Gdy warzywa są miękkie zdjąć z ognia, zmiksować, dodać śmietanę, przyprawić do smaku, wymieszać. Zupę podawać z grzankami posypaną zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię tego typu zupy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !