Sposób przygotowania

Ugotuj bób w osolonej wodzie, odcedź, przestudź i obierz ze skórki. Rzodkiewki pokrój na ćwiartki. Szczypiorek, koperek, kolendrę i pietruszkę posiekaj. Cebilę pokrój w drobną kostkę. Skrop sokiem z cytryny i dokładnie wmasuj sok w cebulę. W misce wymieszaj bób, z rzodkiewkami, cebulą i zieleniną.
W miseczce rozetrzyj ząbek czosnku z solą. Dodaj musztardę, estragon, pieprz, oliwę i sok z cytryny. Dodaj powstały sos do sałatki. Wymieszaj i odstaw do lodówki, żeby się przegryzła.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy pomys? :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !