Sposób przygotowania

Na patelni rozpuścić masło. Dodać kiełbasę pokrojoną na półplasterki, obrane i pokrojone w piórka cebule oraz pomidory obrane ze skórki. Smażyć 10 minut i przełożyć do dużego garnka.

Kabaczek obrać. Wydrążyć z niego środek, a resztę pokroić w dość dużą kostkę. Paprykę oczyścić i pokroić w paski. Warzywa dodać do garnka razem z kostkami mięsnymi Kucharek. Posypać solą ziołową, czarnym mielonym pieprzem, papryką słodką mieloną oraz bazylią. Dusić na małym ogniu pod przykryciem 40 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Smaczna potrawka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i jasno napisane , za ułożenie składników powinien być medal :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    bardzo apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Lekki obiad na upalne dni:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Ciekawa propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !