Sposób przygotowania

Pokrojone żeberka na mniejsze kawałki posypujemy z jednej i drugiej strony solą i papryką obtaczamy w mace i smażymy z obu stron na patelni. Wymieszaj wszystkie składniki sosu, wlej do garnka i zagotuj. Po zagotowaniu sosu włóż usmażone mięso do garnka i gotuj na średnim ogniu około 10 - 15 min. Ja podaje z ryżem te żeberka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy sposób na żeberka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    wyglądają apetycznie te żeberka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ładnie wyglądają, takie żeberko bym wsunęła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie słodkie sosy do mięs
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetyczny sposób na żeberka.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne mięskio
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam jeszcze tego mięska na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !