Składniki:
wywar mięsny | 1,5l |
kapusta | 85dag |
włoszczyzna | 35dag |
cebula | 15dag |
pasta pomidorowa | 2łyżki |
masło | 5dag |
śmietana | 15dag |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
zielenina |
wywar mięsny | 1,5l |
kapusta | 85dag |
włoszczyzna | 35dag |
cebula | 15dag |
pasta pomidorowa | 2łyżki |
masło | 5dag |
śmietana | 15dag |
sól | |
cukier | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
zielenina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: