Sposób przygotowania

1.kroimy parówki w plastry - ja robiłam to na skos
2.mieszamy jajka z mąką i przyprawami
3.bierzemy plasterek parówki wykałaczką, namaczamy w cieście i smażymy z obu stron na tłuszczu na złoto:)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Polecam, szybkie, łatwe i do tego tanie jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Coś dla miłośników parówek.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam takie sa smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    jadłam rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !