Składniki:
podgrzybki | 75 dag |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
Pęczek dymki | |
masło | 3 łyż |
curry | 1 łyź |
mąka | 1 łyż |
śmietana 30% | 1 szkl |
sos sojowy na farsz | 1 łyż |
miód | 1 łyż |
fasola szparagowa | 25 dag |
papryka | 30 (kolorowa) |
podgrzybki | 75 dag |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
Pęczek dymki | |
masło | 3 łyż |
curry | 1 łyź |
mąka | 1 łyż |
śmietana 30% | 1 szkl |
sos sojowy na farsz | 1 łyż |
miód | 1 łyż |
fasola szparagowa | 25 dag |
papryka | 30 (kolorowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: