Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Sałatę umyć, osuszyć, podzielić na kawałki, skropić sokiem z cytryny. Jajka i ser feta pokroić w grubą kostkę, cebulę w pół krążki. Wszystkie produkty włożyć do miski, dodać pomidory koktajlowe pokrojone na połówki, osączoną z zalewy kukurydzę. Majonez połączyć z musztardą, wlać do sałaty, wymieszać, przyprawić do smaku. Podawać z wędliną i pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam fetę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wyśmienicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pięknie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !