Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Z podanych składników przygotować ciasto naleśnikowe, usmażyć na złoty kolor.

Mięso pokroić w drobną kostkę. Cebulę posiekać i wrzucić na rozgrzany tłuszcz, dodać mięso i lekko przyrumienić, podlać winem, dodać przyprawy i przykryć. Dusić ok 20 min. Dodać pokrojone w kostkę pomidory, fasolę i czosnek pokrojony w plasterki. Doprawić solą i pieprzem, odparować.
Naleśniki nadziewać gorącym gulaszem. podać z pikantnym sosem meksykańskim.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super przepis na naleśniki w ostrym wydaniu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne, lubię takie jedzenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !