Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć włożyć do garnka z zimną wodą, dodać liście laurowe i ziele angielskie. Gotować pod przykryciem. Po pół godzinie dołożyć kostki rosołowe, obraną włoszczyznę. Gotować na małym ogniu ok godziny. Doprawić solą, pieprzem i maggi (o ile ktoś lubi), dodać koperek.Gotować jeszcze kilka minut,. W osobnym garnku ugotować makaron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jak widać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jak widać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !