Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody, lekko przestudzić. Mleko w proszku wymieszać z cukrem pudrem. Dodać do tego ciepłą (nie gorącą) galaretkę i ubijać kilka minut mikserem. Dodać jogurt i wymieszać. Masę przelać do pucharków. Schłodzić w lodówce. Podawać z dowolnymi owocami lub z przecierem z owoców.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z ch?ci? zjad?abym porcyjk?.
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ale fajny deserek! tak jeszcze nei robilam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !