Sposób przygotowania

Galaretki cytrynowe przygotować zgodnie z intrukcją na opakowaniu. Twaróg utrzeć z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i gęstniejącą galaretką. Śmietanę ubić i dodać do masy twarogowej. Wszsytko ze soba wymieszać. Na biszkopt wyłożyć masę twarogową. Gdy lekko zgęstnieje wyłożyć brzoskwinie(wcześniej można je pokroić na mniejsze części). Przygotować galaretke brzoskwiniową, a gdy zacznie gęstnieć wylać ją na brzoskwinie. Podawać,gdy galaretka zgęstnieje.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ulala ale pysznie wygląda...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monikaaa1

    Przyznam, że wygląda baaaaaardzo apetycznie. :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Zachwyca wyglądem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !