Sposób przygotowania

Przygotowanie

1. Oczyszczone rzodkiewki i koperek wkładamy do słoika i dodajemy pozostałe składniki.Wodę mieszamy z solą i zalewamy rzodkiewki.Słoiki dobrze zakręcamy.

2. Warzywo jest gotowe do spożycia, kiedy woda zrobi się czerwona.

3. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    interesujące, raz spotkałam przepis na rzodkiewki w słoiczkach ale jeszcze nie wypróbowałam ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !