Sposób przygotowania

Przesianą mąkę posiekać z Kasią. Dodać cukier, sok z cytryny oraz posiekane drobno płatki migdałowe. Zagnieść ciasto, Ciasto wstawić na 30 minut do lodówki. Ciasto rozwałkować na grubość ok 0,5 cm i wycinać ciastka różnego kształtu. Piec na jasnozłoto ok 15 minut. Udekorować polewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    piękne te choineczki:) w sam raz do zawieszenia na choinkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajne....
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    PYCHOTA CIASTECZKA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !