Sposób przygotowania

Mięso pokroić w cienkie plastry .Każdy plaster posypać przyprawą i solą.Plastry nadziać fantazyjnie na szpadki ,posmarować olejem.Piec na grillu po około 10 minut z każdej strony

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    Uwielbiam takie jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    proste i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się :) bardzo fajne i proste danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    świetne na grilla
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    teraz jest sezon grillowy to wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pychaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pychaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !