Sposób przygotowania

Przygotowania

1. PRZYGOTOWANIE MIĘSA Mięso pokrój na cztery plastry, rozbij, oprósz przyprawami. Oczyszczoną paprykę i cebulę pokrój w paski, a pieczarki w plasterki.

2. ZWIJANIE ROLADEK Na mięsie ułóż pokrojone składniki. Zwiń, zepnij wykałaczką. Roladki obtocz w mące i obsmaż na oleju.

3. DUSZENIE Dodaj bulion, koncentrat pomidorowy i przyprawy. Duś pod przykryciem ok. 45 minut.Na koniec dolej śmietanę lub w wersji bardziej dietetycznej nie musisz dodawać.

4. SMACZNEGO! :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Uwielbiam takie roladki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pysznie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !