Sposób przygotowania

Ziemniaki i pietruszke obieramy,myjemy i kroimy w kostke.Bulion zagotowujemy,wrzucamy do niego warzywa i gotujemy az zmiekna warzywa.Dodajemy sok z cytryny,doprawiamy do smaku.Miete myjemy i drobno siekamy.Smietane mieszamy z mieta i ostroznie ,by sie nie zwarzyłalączymy z gorącą zupą.Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo ciekawe, nie dawałam nigdy mięty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawy ten dodatek mięty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !