Sposób przygotowania

1/4 arbuza zostawiamy, a resztę kroimy na kawałki i wrzucamy do garnuszka- dodajemy cukier i gotujemy na małym ogniu- po kilku minutach dodajemy mąkę ziemniaczaną- mieszamy i znów chwilkę gotujemy.
Masę wykładamy do pucharków- schładzamy.
Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem na sztywno- nakładamy drugą warstwę do pucharków.
Na wierzch kładziemy kawałki surowego arbuza.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyśmienity!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    rewelacyjnie wygląda,a jeszcze lepiej na pewno smakuje:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo efektowne
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    orzeźwiający deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny ten ,,zawrót" :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !