Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa obieramy, oczyszczamy, opłukujemy i kroimy w talarki. Wrzucamy do goracego bulionu i gotujemy na małym ogniu do miękkości ok. 40 min.Na koniec kilka łyżek gorącego bulionu mieszamy z serkiem topionym i dodajemy do zupy, podgrzewamy i mieszamy tak długo aż ser dokładnie sie rozpuści. Zupę zestawiamy z ognia i miksujemy na krem, doprawiamy do smaku. Przed podaniem ponownie podgrzewamy, przelewamy na talerze i posypujemy posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetna:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba takiej nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Na pewno by mi smakowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !