Sposób przygotowania

Wątróbkę podsmażamy na tłuszczu, podobnie cebulkę. Jajka ugotowane obieramy. Wątróbkę, po ostudzeniu, miksujemy z cebulką i jajkami. Dodajemy tłuszcz od podsmażania wątróbki i cebulki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystko mieszamy i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja nie robiłem nigdy sam, mama czasem robi na święta
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    będę musiała wypróbować. Fajny przepis :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawy, przydatny przepis i rzeczywiście szybki w realizacji

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !