Sposób przygotowania

Na patelni z grubym dnem rozpuścić masło. Rozmrożoną fasolkę pokroić na 1 cm kawałki, włożyć na patelnię, mieszając podgrzać.

Umyte jajka rozbić do miski, dodać szczypiorek, sól i pieprz do smaku, całość roztrzepać widelcem. Wylać na patelnię z podgrzaną fasolką i smażyć 2-3 minuty pod przykryciem.

Następnie delikatnie zsunąć na talerz i odwracając na drugą stronę, zsunąć na patelnię. Smażyć kolejne 2 minuty, bez pokrywki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale narobiłaś mi smaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Nigdy nie robiłam tego dania, ale brzmi kuszaco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ładnie się nazywa:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chciałabym kiedyś zrobić i spróbować ..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,coś co lubię !
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczna bardzo wiosenna:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jakie to apetyczne...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę kiedyś zrobić z dodatkiem fasolki
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    wygląda smakowicie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    super się prezentuje-trochę jak łąka spowita mleczami;)= ciekawa propozcycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ależ malowniczo opisałaś, a to tylko zwykłe jajka z warzywami. Dziękuję.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chce się śpiewać " zielono Mi "

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !