Sposób przygotowania

Szpinak myjemy, osuszamy, drobno kroimy. Następnie dusimy go na margarynie. Wyjmujemy, a w powstałym sosie namaczamy pieczywo. Po odcisnięciu pieczywa dodajemy 3 żółtka i szpinak, przyprawiamy. Dodajemy ubite białka. Zapiekamy w naczyniu zaroodpornym 30 minut w 150 stopniach.


Przepis ten zamieściłam wam także na portalu gotujmy.pl pod nickiem noculos

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    spróbuje coś nowego
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    spróbuje coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    fajne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    takiego sufletu jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo lubię dania ze szpinakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !