Sposób przygotowania

Kabaczek obrać, pokroić na plastry o szerokości 1,5 cm. Z obydwu stron posypać bazylią i przyprawą uniwersalną Kucharek. Grillować na rozgrzanym ruszcie po 5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Koniecznie muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Smakuję z pewnością wyśmienicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny ten kabaczek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajna propozycja:) A tak rzadko grilluję warzywa...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    prosto i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !