Sposób przygotowania

Banany obieramy, kroimy na małe kawałki i miksujemy blenderem. Dolewamy wszystkie składniki mokre (margarynę należy wcześniej rozpuścić i ostudzić), mieszamy a następnie dosypujemy suche. Ponownie dokładnie mieszamy. Przelewamy ciasto do wysmarowanej tłuszczem tortownicy. Śliwki myjemy, kroimy każdą na pół i wyjmujemy pestki. Kroimy na drobniejsze kawałki i posypujemy ciasto. Pieczemy 40-45 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    nie mogę patrzeć na takie zdjęcia bo mi ślinka cieknie ;P
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Oj.... Ciasto kusi i to bardzo:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !