Sposób przygotowania

Botwinkę umyj, oczyść, pokrój na małe kawałki. Marchewki i ziemniaki obierz, pokrój w kostkę. Czosnek obierz. Wszystkie warzywa włóż do wywaru, oprósz solą i pieprzem. Ugotuj na małym ogniu. Zmiksuj, przypraw do smaku, mocno podgrzej. Zupę rozlej do talerzy, posyp groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna botwinka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !