Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i seler pokroić na kawałki. Zalać 5 szklankami wody. Dodać ziele angielskie, pieprz w ziarnach, sól do smaku. Gotować 35 minut. Ziemniaki pokroić w kawałki. Dodać do zupy po 10 minutach gotowania. Pory pokroić na kawałki. Masło rozgrzać, dodać koncentrat, przez chwilę smażyć, dodać pory i smażyć dalej. Pory razem z podsmażonym masłem wrzucić do zupy. Gotować 5 minut. Dodać śmietanę, sól i pieprz. Wędzonkę pokroić w kostkę. Podsmażyć. Wrzucić do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !