Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuszczamy w bulionie i odstawiamy do ostygnięcia. Jajka pokroić w plasterki. Na talerzu ułożyć wędlinę, na niej plastry jajka. Na wierzch dodajemy rzodkiewkę, paprykę i sypiemy trochę groszku. Całość zalewamy żelatyną i odstawiamy do lodówki. Można podawać potrawę z sosem majonezowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !