Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto, wymieszać mikserem.
Wylać na posmarowaną tłuszczem blaszkę o wymiarach 38x27cm.
Ubić pianę z białek i cukru, dodać mąkę ziemniaczaną, wymieszać, połączyć z jagodami.
Ciasto posypać, delikatnie bułką tartą, i wyłożyć \"masę jagodową\"
Piec w 180oC, około 50 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię lobię to mi smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pyszne i apetyczne aż ślinka cieknie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    świetna wersja jagód

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !