Sposób przygotowania

Rybę solimy i posypujemy przyprawą do ryb, następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy po 13 minut z każdej strony. Marchewkę i pietruszkę zetrzyj na tarce, a cebulę pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej, dodaj warzywa, podlej wodą i dodaj koncentrat, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe, sól i pieprz, duś do miękkości. Ciepłą rybę przekładaj na przemian z warzywami. Podawaj na ciepło do ziemniaków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ryba po grecku to mistrzostwo świata..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    moja jedna z ulubionych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mniamniusia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !