Sposób przygotowania

Borowiki ,cebule podsmażamy na maśle . W garnku gotujemy pokrojone ziemniaki strata na dużych oczkach marchew i pietruszkę . Gdy warzywa będą miękkie dodajemy kucharka i kostkę grzybową i dodajemy podsmażoną cebulkę z grzybami . Gotujemy chwilkę i zaciągamy śmietanką 1 łyżeczką mąki.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    można użyc borowików suszonych najpierw moczymy potem siekamy i podsmażamy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszniutka zupka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !