Sposób przygotowania

Ciemny biszkopt smarujemy konfiturą jagodową- nakładamy na to jasny biszkopt, który smarujemy konfiturą malinową.
Schłodzoną śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i fixami na sztywno- nakładamy na ciasto i wkładamy je do lodówki.
Po schłodzeniu masę śmietanową posypujemy owocami.
Galaretki przygotowujemy w troszkę mniejszej niż zazwyczaj ilości wody- gdy zaczynają tężeć wylewamy na warstwę śmietany- schładzamy w lodówce.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Prezentuje się przepysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wygląda wspanialei zapewne tak smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    swietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    wygląda ślicznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    super ciasto :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    piękny!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    piękny!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    po prosze kawałeczek tych pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !