Sposób przygotowania

Mięso umyć, natrzeć przyprawami, odstawić na jedną godzinę. Na patelni rozgrzać olej obsmażyć przygotowane mięso , podlać połową bulionu dusić ok 15 minut, Brokuł opłukać podzielić na różyczki .Marchew obrać ,umyć pokroić w słupki albo w plasterki . Pora obrać ,pokroić w plasterki.Groszek osączyć z zalewy. Przygotowane warzywa dodać do mięsa i dusić do miękkości. Jeśli trzeba podlać resztą bulionu. Doprawić przyprawami, sos zagęścić mąką .Do podlania można wykorzystać zalewę z groszku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna potrawa ... i kolorowa...szkoda, że nie ma zdjęcia
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !