Sposób przygotowania

Filet z kurczaka oczyścić, umyć i osuszyć. Natrzeć solą, pieprzem i papryką, a następnie zalać piwem i olejem zmiksowanym z czosnkiem. Do całości dodać ziarna pieprzu i liście laurowe. Przykryć folią spożywczą i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie kawałki mięsa zawinąć w boczek. Spiąć wykałaczką. Grillować na rozgrzanym ruszcie po 8 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Wyglądają rewelacyjnie... A ja chętnie bym się poczęstował:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale Ci się idealnie zgrillowało tego kurczaczka. No no zdjęcia przepiękne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Ale narobiłaś mi ochoty na grillowanego kurczaka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetycznie wygląda twoje mięsko;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Ale pięknie boczek się zrumienił... Rewelacja!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Prezentują się niezwykle smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pysznie się ten kurczak prezentuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !