Sposób przygotowania

Jajko rozbełtać, dodać do niego mleko, wymieszać. Olej rozgrzać na patelni. Boczniaki obtoczyć najpierw w mące. Zamoczyć je w jajku. Następnie grzyby obtoczyć w bułce tartej i kłaść na rozgrzany olej. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    niezłe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nigdy jeszcze nie jadłam boczniaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ooo :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Muszę kupić te grzyby i przygotować je w ten sposób.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !