Sposób przygotowania

Żaroodporne naczynie wysmarować 1 łyżką masła.Rybę posypać z obu stron przyprawą,ułożyć w naczyniu i każdą polać łyżką soku z cytryny.Na pozostałym maśle zrumienić mąkę,wlać mleko i wywar i cały czas mieszając zagotować.Przyprawić solą do smaku.powstałym sosem zalać rybę i piec bez przykrycia 20-30minut w piekarniku nagrzanym do 180*C.W garnku wymieszać koncentrat,chrzan,śmietanę i powoli zagotować.Zapieczoną rybę podawać z sosem chrzanowym i smażonymi ziemniakami.PYCHOTKA

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię taka rybkę
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna ryba
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobra rybka nie jest zła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    na pewno \"PYCHOTKA\"
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny przepis a ja bardzo lubię dorsza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Dorsz i sos chrzanowy - rewelacyjne połączenie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczniutka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    i już mam obiad na piątek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !